Kahvila- ja muuta ryhmätoimintaa

KAHVILA- JA MUUTA RYHMÄTOIMINTAA

Jelppiverkko tarjoaa Kahvila- ja muuta säännöllistä ryhmätoimintaa. Lisäksi Jelppiverkko on mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia muiden toimijoiden kanssa.

Jokaisessa kunnassa on omannäköistä ryhmätoimintaa paikallisten tarpeiden mukaan. Kaikki ryhmätoimintamme on päihteetöntä.

Jelppikahvila

Kahvila on tarkoitettu nuorille, jotka vielä miettivät omaa polkuaan. Kahvilat toimivat avoimien ovien periaatteella ja paikalla ovat yleensä Jelppiverkon yksilövalmentaja sekä etsivä tai työhönvalmentaja.

Kahvilassa ollaan, jutustellaan ja kahvitellaan. Nuori voi osallistua haluamallaan tavalla -tehdä porukassa ruokaa tai seurailla sivummalta. Kahvilassa nuorella on mahdollisuus saada nopeasti apua mieltäpainavaan asiaan. Siellä nuori saa vertaisryhmän, joka ei tuomitse ja jossa voi olla oma itsensä.

Kahvilatoiminta

Kalajoki
perjantaisin 13-15 Alexilla


Alavieska
tiistaisin 12-14 Virillä 


Oulainen
keskiviikkoisin 13-15 Nuopparilla

Haapavesi
keskiviikkoisin 12-14 Nuopparilla


Alueelliset ryhmäpäivät 1krt/kk järjestetään vuorotellen toiminta-alueen kunnissa. Kaikki Jelppiverkon asiakkaat ovat tervetulleita yhteisiin ryhmäpäiviin. Näistä ryhmätoiminnoista ilmoitellaan mm. työntekijöiden somekanavilla :) 


STARTTIVALMENNUS 

Starttivalmennuksessa harjoitellaan arkielämän taitoja ja rakennetaan omaa polkua tulevaisuuteen. 

Ryhmät ovat suljettuja ja niitä vetää yksilövalmentaja. Voit tiedustella oman paikkakuntasi starttivalmennuksesta yksilövalmentajaltalta ja etsivältä.  


Lisätietoja ryhmätoiminnoista yksilövalmentajilta.

Toiveita ja ideoita ryhmätoimintaan liittyen otetaan vastaan :)

Tietosuojaseloste


Donetti